Pakastetuotteet

Paistetut kanan­munat, pakaste

Tarjoiluvalmis, paistamisen jälkeen pakastettu kananmuna sopii lisukkeeksi pyttipannuihin, voileipiin ja hampurilaisiin. Kananmuna on korkealuokkainen ja maistuva. Pakastettu tuote on helppo säilyttää ja valmistaa tarjottavaksi.

Pakastetut paistetut kananmunat tuotetiedot

  • Ainekset:
    Kananmuna, kasvisöljy.
  • Säilytys:
    Pakasteena -18°C:ssa tai kylmemmässä yksi vuosi, kylmähuoneessa 2–4°C:ssa 10 vrk, huoneenlämmössä yksi vuorokausi.
  • Sulatus:
    Kylmähuoneessa (2–4°C) yksi vrk., jääkaapissa n. 10 tuntia. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Kespro SAP: 20133567

Pakastetut paistetut kananmunat tuotetiedot (vapaa)

  • Ainekset:
    Vapaa kananmuna, kasvisöljy.
  • Säilytys:
    Pakasteena -18°C:ssa tai kylmemmässä yksi vuosi, kylmähuoneessa 2–4°C:ssa 10 vrk, huoneenlämmössä yksi vuorokausi.
  • Sulatus:
    Kylmähuoneessa (2–4°C) yksi vrk., jääkaapissa n. 10 tuntia. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Kespro SAP: 21838525

Pakataan kuorimunia ja tehdään jalostetuotteita

Tuotetiedot

Munahalkaisija n. 7,6 cm
Keskimääräinen paino 38 g /kpl
L-koon munat

Pakkauskoot

50 kpl /ltk, n. 1,9 kg /ltk
60 kpl /ltk, n. 2,3kg /ltk
300 kpl /ltk, n. 11,8kg/ltk
M-koon munat

Valmistus

Valmistetaan kuumentamalla.

Munarouhe, pakaste

Pakastettu munarouhe soveltuu käytettäväksi kaikissa käyttökohteissa, joissa tarvitaan rouhittua ja keitettyä kananmunaa, kuten pasteijoissa, piirakoissa, murekkeissa ja munavoissa. Rouhetta on helppo annostella ja sulattaa tarvittava määrä.

Pakastettu munarouhe tuotetiedot

  • Ainekset:
    Kananmuna, suola <0,8 %, sitruunahappo (E330).
  • Ravintosisältö 100 g:ssa:
    Energiaa 590 kJ, proteiinia 12 g, hiilihydraatteja <1 g ja rasvaa 10 g.
  • Säilytys ja säilyvyys:
    -18 °C:ssa yksi vuosi. Sulatuksen jälkeen 3 päivää 0–4°C:ssa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Kespro SAP: 20439503

Pakastettu munarouhe tuotetiedot (vapaa)

  • Ainekset:
    Kananmuna, suola <0,8 %, sitruunahappo (E330).
  • Ravintosisältö 100 g:ssa:
    Energiaa 590 kJ, proteiinia 12 g, hiilihydraatteja <1 g ja rasvaa 10 g.
  • Säilytys ja säilyvyys:
    -18 °C:ssa yksi vuosi. Sulatuksen jälkeen 3 päivää 0–4°C:ssa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Kespro SAP: 21894044

Tuoretuotteet

Pakkaus

AP-laatikko, sisällä polyeteenipussi.

L-koon munat

Myyntierä

2 kg ja 10 kg.

Pastöroitu kokomuna­massa, pakaste

Pastöroitu turvallinen kokomunamassa sopii tavallisen kananmunan tapaan leivontaan ja ruoanlaittoon. Kokomunamassa säästää käyttäjänsä kokonaan munien rikkomisesta aiheutuvalta vaivalta, kustannuksilta ja hävikiltä. Lisäksi se on erittäin hygieeninen.

Pakastettu pastöroitu kokomunamassa tuotetiedot

  • Ainekset:
    Pastöroitua kananmunamassaa.
  • Ravintosisältö 100 g:ssa:
    Energiaa 590 kJ, proteiinia 11 g, hiilihydraatteja n. 1 g ja rasvaa 10 g.
    Kuiva-ainepitoisuus 24 %, pH 7,0–7,8.
  • Säilytys ja säilyvyys:
    -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyvyysaika yksi vuosi. Sulaneena säilyy 2–5°C:ssa 5 vrk.
XL-koon munat

Käyttöohje

Sulatus kylmähuoneessa 2–3 vrk, 2–5°C:ssa.

L-koon munat

Pakkaus

5 kg polyeteenikanisteri, 3 × 5 kg /laatikko.

M-koon munat

Vastaavuus

1 dl = 2 kananmunaa, 1 kg = 20 kananmunaa.