Kivisali Vuokrattava kokous- ja juhlatila Oripäässä

Järjestä juhlat tai kokous Varsinais-Suomen maaseudulla

Oripään maalaismiljöössä Varsinais-Suomessa sijaitsevan upean Kivisalin tilat soveltuvat niin perhejuhliin kuin erilaisiin yritysten tilaisuuksiin.

Kivisalissa järjestät muun muassa onnistuneen koulutuksen, kokouksen, seminaarin, illallistilaisuuden, rippi- tai valmistujaisjuhlan sekä tietenkin ikimuistoisen syntymäpäivän! Tilassamme onnistuu myös pienimuotoisen konsertin järjestäminen.

Kivisalilla on internetyhteys, videotykki, valkokangas sekä laadukkaat äänentoistolaitteet.

Järjestä juhlat Kivisalissa
Juhlapöytä katettuna

Juhlatila 200 henkilölle

Juhlatila on yksi suuri juhlasali, jossa on istumapaikat 200 henkilölle. Kivisali tarjoaa vuokratilan tilaisuuteen tai juhlaasi, joten voit tuoda tarjoilut itse tai tilata paikalle haluamasi pitopalvelun. Kivisalilla on käytettävissä juhlien ajan ravintolatason keittiö.

Mikäli et loihdi tarjottavia itse, eikä mielessäsi ole tiettyä cateringkumppania toteuttamaan tarjoilua, niin ota yhteyttä. Yhteistyöverkostostamme löytyy paikallisia yrittäjiä, jotka voivat tarvittaessa hoitaa pitopalvelun, valokuvauksen tai tilan koristelun.

Sijainti ja saapuminen

Kivisali sijaitsee Farmimunan läheisyydessä 5 km päässä 41-tieltä ja Oripään keskustasta. Kivisaliin on esteetön käynti, joten esim. rollaattorin avulla kulkeva pääsee sujuvasti juhlatilaamme.

Kivisali

Tiedustelut ja tilavuokraus

Pakataan kuorimunia ja tehdään jalostetuotteita

Osoite

Kulmalankuja 30
32500 ORIPÄÄ
Sijainti kartalla »
Pakataan kuorimunia ja tehdään jalostetuotteita

Etäisyyksiä

Oripään keskusta 5 km
Loimaa 32 km
Aura 33 km
Huittinen 37 km
Eura 45 km
Turku 60 km