Laatuketju

Laadun­valvontaa huippu­modernilla tekniikalla

Farmimuna Oy:n pakkaamat kananmunat ja jatkojalosteet ovat läpi koko tuotantoketjun integroidun tuotanto- ja valvontajärjestelmän tarkassa valvonnassa. Tuotteiden laatua valvotaan FSSC 22000 sertifikaatin mukaisesti viranomaisten hyväksymällä omavalvontaohjelmalla, jonka kriittisiä pisteitä (HACCP) tarkkailee työtehtäviinsä koulutettu henkilökunta.

Kananmunien jatkojalostuspuolen jokainen tuotantoerä tutkitutetaan elintarvikelaboratoriossa ja hygienian tasomittaukset tutkitaan omassa valvontalaboratoriossa. Omavalvontalaboratorio palvelee myös munapakkaamoa, kananmunantuotantoa ja rehunvalmistusta. Tällä hetkellä tuotantomme kananmunien pakkaamisessa ja jatkojalostamisessa on n. 4,4 milj. kg vuodessa.

Kananmunien laadunvalvontaa
Kana ja munakenno

Tuotteittemme jäljitettävyys

Kaikki tuotteemme ovat helposti jäljitettävissä. Munapakkaamon tuotteet ovat jäljitettävissä kananmunissa olevien merkintöjen perusteella ja jatkojalostuspuolen tuotteet tuotantoeränsä perusteella.

Omavaraisuus on etumme myös hiilijalan­jäljen pienentämisessä

Suurin etumme laadunvalvonnassa on, että pystymme valvomaan koko ketjua alkutuotannosta kuluttajalle asti. Farmimuna kasvattaa untuvikot omissa kasvatuskanaloissaan, jolloin myös eläimen siirtomatka pysyy mahdollisimman lyhyenä. Farmimunalla se on 100 metriä.

Perheyrityksemme yhteyteen kuuluu rehutehdas Isofarmi Oy, joka vastaa kanarehujen valmistuksesta. Maatilan koko viljasato käytetään rehutehtaamme raaka-aineiksi. Rehua valmistetaan omiin kanaloihin. Suurin osa vuosittaisesta käytettävästä viljasta tulee paikallisilta lähialueen tuottajilta.

Näin voimme taata kaikkien Farmimuna Oy:n tuotteiden edustavan lajinsa huippua niin makunsa kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta.

Kana syömässä

Farmimuna vaalii suomalaista laatu­perinnettä
tinkimättömällä halulla tuottaa
korkea­laatuisia ja maistuvia elin­tarvikkeita.