Pakastetuotteet
Paistetut kananmunat, pakaste
Tarjoiluvalmis, paistamisen jälkeen pakastettu kananmuna sopii lisukkeeksi pyttipannuihin, voileipiin ja hampurilaisiin. Kananmuna on korkealuokkainen ja maistuva. Pakastettu tuote on helppo säilyttää ja valmistaa tarjottavaksi.
Pakastetut paistetut kananmunat tuotetiedot
- Ainekset:
Kananmuna, kasvisöljy. - Säilytys:
Pakasteena -18°C:ssa tai kylmemmässä yksi vuosi, kylmähuoneessa 2–4°C:ssa 10 vrk, huoneenlämmössä yksi vuorokausi. - Sulatus:
Kylmähuoneessa (2–4°C) yksi vrk., jääkaapissa n. 10 tuntia. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Pakastetut paistetut kananmunat tuotetiedot (vapaa)
- Ainekset:
Vapaa kananmuna, kasvisöljy. - Säilytys:
Pakasteena -18°C:ssa tai kylmemmässä yksi vuosi, kylmähuoneessa 2–4°C:ssa 10 vrk, huoneenlämmössä yksi vuorokausi. - Sulatus:
Kylmähuoneessa (2–4°C) yksi vrk., jääkaapissa n. 10 tuntia. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Tuotetiedot
Munahalkaisija n. 7,6 cm
Keskimääräinen paino 38 g /kpl
Keskimääräinen paino 38 g /kpl
Pakkauskoot
50 kpl /ltk, n. 1,9 kg /ltk
60 kpl /ltk, n. 2,3kg /ltk
300 kpl /ltk, n. 11,8kg/ltk
60 kpl /ltk, n. 2,3kg /ltk
300 kpl /ltk, n. 11,8kg/ltk
Valmistus
Valmistetaan kuumentamalla.
Munarouhe, pakaste
Pakastettu munarouhe soveltuu käytettäväksi kaikissa käyttökohteissa, joissa tarvitaan rouhittua ja keitettyä kananmunaa, kuten pasteijoissa, piirakoissa, murekkeissa ja munavoissa. Rouhetta on helppo annostella ja sulattaa tarvittava määrä.
Pakastettu munarouhe tuotetiedot
- Ainekset:
Kananmuna, suola <0,8 %, sitruunahappo (E330). - Ravintosisältö 100 g:ssa:
Energiaa 590 kJ, proteiinia 12 g, hiilihydraatteja <1 g ja rasvaa 10 g. - Säilytys ja säilyvyys:
-18 °C:ssa yksi vuosi. Sulatuksen jälkeen 3 päivää 0–4°C:ssa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Pakastettu munarouhe tuotetiedot (vapaa)
- Ainekset:
Kananmuna, suola <0,8 %, sitruunahappo (E330). - Ravintosisältö 100 g:ssa:
Energiaa 590 kJ, proteiinia 12 g, hiilihydraatteja <1 g ja rasvaa 10 g. - Säilytys ja säilyvyys:
-18 °C:ssa yksi vuosi. Sulatuksen jälkeen 3 päivää 0–4°C:ssa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Pakkaus
AP-laatikko, sisällä polyeteenipussi.
Myyntierä
2 kg ja 10 kg.
Pastöroitu kokomunamassa, pakaste
Pastöroitu turvallinen kokomunamassa sopii tavallisen kananmunan tapaan leivontaan ja ruoanlaittoon. Kokomunamassa säästää käyttäjänsä kokonaan munien rikkomisesta aiheutuvalta vaivalta, kustannuksilta ja hävikiltä. Lisäksi se on erittäin hygieeninen.
Pakastettu pastöroitu kokomunamassa tuotetiedot
- Ainekset:
Pastöroitua kananmunamassaa. - Ravintosisältö 100 g:ssa:
Energiaa 590 kJ, proteiinia 11 g, hiilihydraatteja n. 1 g ja rasvaa 10 g.
Kuiva-ainepitoisuus 24 %, pH 7,0–7,8. - Säilytys ja säilyvyys:
-18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyvyysaika yksi vuosi. Sulaneena säilyy 2–5°C:ssa 5 vrk.
Käyttöohje
Sulatus kylmähuoneessa 2–3 vrk, 2–5°C:ssa.
Pakkaus
5 kg polyeteenikanisteri, 3 × 5 kg /laatikko.
Vastaavuus
1 dl = 2 kananmunaa, 1 kg = 20 kananmunaa.