Laatuketju
Laadunvalvontaa huippumodernilla tekniikalla
Farmimuna Oy:n pakkaamat kananmunat ja jatkojalosteet ovat läpi koko tuotantoketjun integroidun tuotanto- ja valvontajärjestelmän tarkassa valvonnassa. Tuotteiden laatua valvotaan FSSC 22000 sertifikaatin mukaisesti viranomaisten hyväksymällä omavalvontaohjelmalla, jonka kriittisiä pisteitä (HACCP) tarkkailee työtehtäviinsä koulutettu henkilökunta.
Kananmunien jatkojalostuspuolen jokainen tuotantoerä tutkitutetaan elintarvikelaboratoriossa ja hygienian tasomittaukset tutkitaan omassa valvontalaboratoriossa. Omavalvontalaboratorio palvelee myös munapakkaamoa, kananmunantuotantoa ja rehunvalmistusta. Tällä hetkellä tuotantomme kananmunien pakkaamisessa ja jatkojalostamisessa on n. 4,4 milj. kg vuodessa.
Tuotteittemme jäljitettävyys
Omavaraisuus on etumme myös hiilijalanjäljen pienentämisessä
Suurin etumme laadunvalvonnassa on, että pystymme valvomaan koko ketjua alkutuotannosta kuluttajalle asti. Farmimuna kasvattaa untuvikot omissa kasvatuskanaloissaan, jolloin myös eläimen siirtomatka pysyy mahdollisimman lyhyenä. Farmimunalla se on 100 metriä.
Perheyrityksemme yhteyteen kuuluu rehutehdas Isofarmi Oy, joka vastaa kanarehujen valmistuksesta. Maatilan koko viljasato käytetään rehutehtaamme raaka-aineiksi. Rehua valmistetaan omiin kanaloihin. Suurin osa vuosittaisesta käytettävästä viljasta tulee paikallisilta lähialueen tuottajilta.
Näin voimme taata kaikkien Farmimuna Oy:n tuotteiden edustavan lajinsa huippua niin makunsa kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta.